ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΤΣΗ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και απο το 2011 αφότου αποφοίτησα από το τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης μένω και εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικος στην πόλη μου.

Το ενδιαφέρον μου για την επιστήμη του πολιτικού μηχανικού με ώθησε στο να παρακολουθήσω και να ολοκληρωσω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Δομοστατικός Σχεδιασμός & Ανάλυση Κατασκευών” του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το οποίο μου προσέφερε άλλη δυναμική γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς μου.

Από το 2012 μέχρι το 2017 εργάστηκα σε κατασκευαστική εταιρία με κύριο αντικείμενο τα δημόσια έργα, γεγονος που μου έδωσε πολύ μεγάλη και ολοκληρωμένη εμπειρία στον τομέα των πολεοδομικών θεμάτων, αλλά και στον προγραμματισμό και στην υλοποίηση σχεδόν οποιουδήποτε οικοδομικού έργου.

Παράλληλα ασχολήθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας με θέματα ανακαινίσεων, κατασκευών και αδειών, τόσο ιδιωτικών όσο και επαγγελματικών χώρων.

Επιπλέον είμαι πιστοποιημένος ενεργειακός επιθεωρητής από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος από το 2014, γι αυτό το λόγο ότι έργο έχω αναλάβει σχεδιάζεται και υλοποιείται με στόχο όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την οικονομία στη χρήση.

Η αγοροπωλησία και η διαχείριση ακινήτων ήταν ένας τομέας που πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι εντατικά με τον κλάδο.

Οι γνώσεις μου και η εμπειρία μου στις κατασκευές μου επιτρέπουν να αξιολογώ το κάθε ακίνητο με αντικειμενικά κριτήρια και όχι βάση μόνο της αγοράς, έτσι επιτυγχάνω ώστε κάθε πελάτης μου να μένει ικανοποιημένος εκπληρώνοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις του.